Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
http://newpost.gr/post/159063/diakopes-kyklofories-sto-kentro-logo-agona-dromoy/ 
Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας γίνονται από τις 8 το πρωί στα όρια του δήμου Αθηναίων,λόγω του αγώνα δρόμου 10 χλμ. που διοργανώνουν σήμερα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου, εταιρεία αθλητικών ειδών σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων.

Ο αγώνας διοργανώνεται για τέταρτη φορά φέτος, στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων της εταιρείας και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό, Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται ένα γύρο ιστορικού κέντρου, στον οποίον συμμετάσχουν 3.000 άτομα, τα οποία καταβάλλουν 10 ευρώ ως κόστος συμμετοχής. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και οι συμμετέχοντες θα πληρώσουν μειωμένες τιμές σε προϊόντα της ΝΙΚΕ.

Για τις ανάγκες του αγώνα δρόμου σταδιακά κλείνουν οι εξής οδοί, λεωφόροι και πλατείες:

- οδός Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- πέριξ Πλατείας Ομονοίας.

- οδός Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πέριξ Πλατείας Ασωμάτων.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- οδός Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από Λ. Αμαλίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα της από Λ. Βασ. Κων/νου έως Ζαχάρωφ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως.

- οδός Σούτσου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και της Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- οδός Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη και την Πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- οδός Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την Λ. Βασ. Σοφίας.

- 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την Πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Σοφοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς.

- Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

- Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ερμού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου