Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

8000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ







Μετά τα 18.000 ευρώ που λάμβανε επί σειρά ετών η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου όπως δήλωσε στο iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του Ντυνάν, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μια γνωστή καθηγήτρια, που δεν είναι γιατρός, εισέπραττε 8.000 μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να είναι διευκρινισμένες και οι ...αρμοδιότητές της.  
Όπως σημειώνει ο καθηγητής κ.Λιαρόπουλος:
«Θεωρώ αυτονόητη την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του μισθολογίου σύμφωνα με τις προτάσεις που έχω υποβάλει, που σε μικρό βαθμό άρχισαν να υλοποιούνται.
  Θα πρέπει να αποφεύγονται εξωφρενικές περιπτώσεις όπως γνωστής καθηγήτριας η οποία όχι μόνο εισέπραττε εξωφρενικές αμοιβές, για έργο που δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει αλλά επιμένει και στην αποζημίωσή της".
Να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης καθηγήτριας της έγινε πρόσφατα μείωση μισθού κατά 50% και οι αμοιβές της περιορίσθηκαν στα 4000 ευρώ. 
Ωστόσο όπως σημειώνει και ο καθηγητής, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει ζητούσε επιμόνως και να ...αποζημιωθεί. 
Πρόκειται για γνωστή στα δημόσια πράγματα καθηγήτρια σε μεγάλο πανεπιστήμιο της χώρας, η οποία είναι ευρέως γνωστή και στο κοινό. 
Πολλοί τη συζητούν και για τις υψηλές γνωριμίες της που συχνά της έδιναν την ευκαιρία να εισέρχεται σε διάφορους ισχυρούς κύκλους. 
Πάντως η κατασπατάληση των χρημάτων του Ερρίκος Ντυνάν δεν περιορίζεται στους μισθούς. Στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει ο κ.Λιαρόπουλος, η διοίκηση του νοσοκομείου προέβαινε σε πανάκριβα δώρα στα στελέχη του νοσοκομείου όπως τσάντες ...Louis Vuitton, ρολόγια cartier και άλλα ανάλογα πολυτελή είδη, γεγονός που εξόργισε τους εργαζόμενους. 
Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι και με ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον.

Ο κ.Λιαρόπουλος βέβαια δεν κατονομάζει την καθηγήτρια αλλά αυτό το κάνουμε εμείς, στο planet-greece, που έχουμε γίνει πολλές φορές αποδέκτες παραπόνων για τον μισθό της κ.Παναγιωταρέα στο Ερρίκος Ντυνάν ,από τους ίδιους τους εργαζόμενους που παραμένουν ακόμη και σήμερα απλήρωτοι.


ΠΗΓΗ plnet- greece

3 σχόλια:

  1. Η εκπρόσωπος τάφου έπαιρνε 8 χιλ εu ......χαα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ για να μη μιλανε ,,,,,,,,,,,,θα διδαξωμε και ακαδ ηθος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην φυλακη να πανε οι προδοτες του εθνους! Τα παιρνουν και δεν προσφερουν τιποτα στον τοπο! Θα ερθει η ωρα σας, σκουλικια... 600.000 ειναι οι ΔΥ ελεος , ουτε η μεγαλυτερη πολυεθνικη του κοσμου να ημασταν. Αξιολογηση ΔΤ ΧΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή