Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΛΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΤΤΙΚΗ

Απεργία οργανώνει την Τρίτη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και τα έξι Εργατικά Κέντρα της Αττικής, καλώντας όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες να συμμετέχουν.

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην πλ. Κλαυθμώνος. Κινητοποίηση και από το ΠΑΜΕ, που καλεί σε συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια.


Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν, επίσης, οι δικηγόροι, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, η ΟΜΕ-ΟΤΕ, ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής βάρδιας).

Επίσης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου και των ΜΜΕ συμφώνησαν κατά τη συνεδρίαση του διασωματειακού τους οργάνου να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία (Τρίτη - Τετάρτη), την οποία έχουν ήδη κηρύξει οι ομοσπονδίες τους (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ).

Τη συμπαράστασή της στην παναττική απεργία εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και Σωματείων μελών της να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου