Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Κύμα ένοπλων ληστειών σημειώθηκε τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής, ενώ κλάπηκαν ακόμα και... ποδήλατα από εφήβους! Το βράδυ λίγο μετά τις 9, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες...

ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπιτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03.36 στη Νέα Ερυθραία, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Σημειώνεται ότι ένοπλες ληστείες διαπράχθηκαν σε κατάστημα τροφίμων στα Καμίνια, σε κατάστημα fast food στις Αχαρνές, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι, σε βάρος δύο πολιτών στον δρόμο, στην Δραπετσώνα, καθώς και σε βάρος ενός ακόμα, στη συμβολή Τσόχα και Σούτσου, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ
FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου