Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πλαστογραφία με οσμή προβοκάτσιας



8:50 πμ. Αρνείται ότι παρέδωσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας έγγραφο σύμφωνα με το οποίο εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.

Σε σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, καταγγέλει ότι «όλες αυτές είναι προσπάθειες για να μας απομονώσουν. Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Δεν υπάρχει τέτοιο κείμενο. Είναι προβοκάτσια».

Επίσης, με παρέμβασή του χθες στην εκπομπή Netweek, υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τέτοιο έγγραφο και μάλιστα επικαλέστηκε τα πρακτικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Δεν υιοθετώ αυτό το έγγραφο και τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτό γιατί δεν είναι δικό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε σχόλιό του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, o κ. Καμμένος ανέφερε: «Οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο και Σαμαρά. Ισχύουν μόνο οι δημόσιες τοποθετήσεις μου».

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Πάνος Καμμένος έδωσε το σχετικό έγγραφο στον Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντηση που είχαν την Κυριακή, ζητώντας να ενημερώσει γι' αυτό τα υπόλοιπα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου