Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;


Στην προεκλογική περίοδο η Μπομπονιέρα έπαιξε πολύ. Ο Χιωτάκης βεβαίωνε για τις προθέσεις του να διατηρηθεί η ιστορική Μπομπονιέρα ως έχει.
Οι αντίπαλοί του τον κατηγορούσαν ότι τα έχει ήδη συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι. Ισχυρίζονταν ότι ο Χιωτάκης θα ξεπλήρωνε μετά τις εκλογές, ..... υποχρεώσεις και προεκλογικά γραμμάτια.
Η τέως δήμαρχος Εκάλης Σπηλιωτοπούλου τον κατηγόρησε στην προεκλογική της ομιλία στην Κηφισιά ευθέως και μάλιστα με ύφος ..... όχι και πολύ κομψό. Σε πολλούς δεν άρεσε το ύφος αυτό. Η Σπηλιωτοπούλου έλεγε ότι θα αγόραζε ο Δήμος την Μπομπονιέρα, αν εκλεγόταν η ίδια. Στο τέλος βέβαια στήριξε τον Χιωτάκη.
Εδώ και μερικές μέρες, στα καφέ που βρίσκονται στην Κασσαβέτη, στην πλατεία της Κηφισιάς όπου παίζεται η πολιτική μπάλα, έχουν φουντώσει οι κουβέντες από στέλεχος του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου καθώς και αυτοδιοικητικού παράγοντα, για επιβεβαίωση προσεχώς των σεναρίων "ξεπουλήματος" της υπόθεσης του ιστορικού κινηματογράφου.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Χιωτάκης θα αποδειχθεί καθαρός στην πρακτική και σταθερός στην υπεράσπιση του κινηματογράφου ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ.
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον... Δεν παίζονται μόνον λεφτά πολλά, αλλά και πολιτικές καρριέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου