Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΕΚΑΛΗΣ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΕΚΑΛΗΣ
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους του νέου διευρυμένου Δήμου Κηφισιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του δημάρχου αντιδήμαρχοι ορίζονται οι:


1. Βασίλης Ξυπολυτάς, Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, αρμόδιος για τη καθαριότητα, την ανακύκλωση, τη πολιτική προστασία και τη διαχείριση περιβάλλοντος. www.ota.org.gr

2. Γεώργιος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Πόλης, αρμόδιος για το κυκλοφοριακό, την ελεγχόμενη στάθμευση και τη συντήρηση δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

3. Ευστάθιος Κύρλος, Αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων και Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, με αρμοδιότητες τις δημοτικές προσόδους, τη λειτουργία αγορών, εμπορίου και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Του ανατίθεται επίσης η ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας καθώς και οι επιπλέον ακόλουθες κατά τόπον αρμοδιότητες: - η ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας. - η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου των εκδοθέντων και υπογραφέντων, από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία που λειτουργεί στα όρια της δημοτικής ενότητας της Νέας Ερυθραίας, βεβαιώσεων περί μη οφειλής ΤΑΠ και οίκοθεν βεβαιωτικών σημειωμάτων.

4. Ασπασία (Νίνα) Βλάχου, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης, με αρμοδιότητες την εξυπηρέτηση πολιτών, τις διοικητικές υπηρεσίες, την κοινωνική αλληλεγγύη, τους αλλοδαπούς και τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

5. Νικόλαος Παναγιώτου, Αντιδήμαρχος Χωροταξίας Πόλης, με αρμοδιότητες την πολεοδομία, τον αστικό σχεδιασμό και τα θέματα παιδείας.

6. Εμμανουήλ Μαρκεσίνης, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, με αρμοδιότητες, την αξιοποίηση για τον Δήμο ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων ανάπτυξης, την κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου, του ετησίου προγράμματος δράσης και του ετησίου τεχνικού προγράμματος μαζί με τους άλλους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Του ανατίθενται επιπλέον οι ακόλουθες κατά τόπον αρμοδιότητες: η ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα της Εκάλης, η υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου των εκδοθέντων και υπογραφέντων, από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία που λειτουργεί στα όρια της δημοτικής ενότητας της Εκάλης, βεβαιώσεων περί μη οφειλής ΤΑΠ και οίκοθεν βεβαιωτικών σημειωμάτων.


Πολιτικούς Γάμους θα τελούν και οι έξι Αντιδήμαρχοι.


Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Παναγιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου