Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ..



Επ' αόριστον ανέστειλε τη λειτουργία του ο δήμος Αχαρνών, λόγω αδυναμίας καταβολής της μισθοδοσίας και κάλυψης των πάγιων εξόδων του. Η σχετική απόφαση επικυρώθηκε από έκτακτο δημοτικό συμβούλιο χθες το βράδυ, ενώ η πρώτη σχετική απόφαση είχε ληφθεί σε άλλο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη το βράδυ.
Στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου σήμερα το πρωί, αναφέρεται επί λέξει ότι «ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ' αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».
Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία.
Σύμφωνα με την απόφαση του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου «κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό». Συγχρόνως, ζητήθηκε να αποσυρθεί το έγγραφο, που αφορά τα επίμαχα σημεία για μετατάξεις σε άλλους οργανισμούς, μελών του προσωπικού του δήμου.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου