Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη και την Πέμπτη το Μετρό δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της βάρδιας στις 5:00 το πρωί μέχρι και τις 9:00 το πρωί.

Την υπόλοιπη ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά. Τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο της γραμμής 3 δεν θα εκτελούνται λόγω της απεργίας του Προαστιακού.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στο τραμ, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:οο π.μ. και από τις 20:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00 το πρωί.

Στον ΗΣΑΠ, την Τετάρτη τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Την Πέμπτη θα γίνει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί και την υπόλοιπη ημέρα ο ηλεκτρικός θα λειτουργήσει κανονικά.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου