Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα για τα σκουπίδια της Αττικής

Στο επίκεντρο των συναρμόδιων υπουργείων αλλά και των φορέων και ΟΤΑ θα βρεθούν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου τα σκουπίδια της Αττικής, σε ημερίδα που διοργανώνει το υπουργείο Περιβάλλοντος με θέμα «Έργα διαχείρισης απορριμμάτων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής: Κίνδυνοι, προβλήματα και προοπτικές» , στις 10 το πρωί, στο κτήριο του υπουργείου επί της Μεσογείων 119, 6ος όροφος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

09:30 - 10:00

Προσέλευση - Υποδοχή.

10:00-11:00

Έναρξη - Χαιρετισμοί.

Προεδρεύων: Άρης Αλεξόπουλος, γενικός γραμματέας, υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Χαιρετισμός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τοποθετήσεις - Χαιρετισμοί υπουργών - εκπροσώπων (υπουργείου Εσωτερικών και υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Τοποθετήσεις - Χαιρετισμοί εμπλεκόμενων φορέων (Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Δήμος Φυλής, Δήμος Λαυρεωτικής, Δήμος Μαραθώνα, Ενιαίος Σύνδεσμος Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής-ΕΣΔΚΝΑ).

Έργα διαχείρισης απορριμμάτων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής

11:00 - 11:15 Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για τη διαχείριση απορριμμάτων: Νίκος Μαντζούφας, ειδικός γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

11:15 - 11:45 Έργα διαχείρισης απορριμμάτων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής- Κίνδυνοι, προβλήματα και προοπτικές: Εισήγηση - Ομάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για την προετοιμασία και συντονισμό των ενεργειών για την δημοπράτηση των έργων επεξεργασίας στερεών αποβλήτων ΠΕΣΔΑ Αττικής.

11:45 - 12:00 Διάλειμμα.

12:00 - 14:00 Παρεμβάσεις-Συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου