Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό εν όψει της πορείας

Κλείνουν το μεσημέρι τρεις σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας εν όψει της μεγάλης πορείας για την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


Ειδικότερα, με εντολή της αστυνομίας, στις 12.00 το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός "Πανεπιστήμιο", στις 13.00 το "Σύνταγμα", ενώ οι σταθμοί "Ευαγγελισμός" και "Μέγαρο Μουσικής" θα κλείσουν στις 15.00 το μεσημέρι.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ)

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο
Οι πύλες του Πολυτεχνείου προγραμματίζεται να κλείσουν στη 1 μ.μ.. Στις 2 μ.μ. θα ξεκινήσει η κεντρική εκδήλωση με την ομιλία του πρύτανη και στη συνέχεια θα γίνει η καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία αλλά και η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων. Τρεις εισαγγελείς θα βρίσκονται σήμερα στη ΓΑΔΑ και άλλοι 12 σε επιφυλακή, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη, πρωί και απόγευμα.

Λόγω της πορείας αναμένεται να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου και Βασ. Σοφίας καθώς και σε παράλληλους και κάθετους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου