Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τον τρόμο έζησαν για ακόμα μία νύχτα οι κάτοικοι της Αθήνας έπειτα από σωρεία επιθέσεων και ληστειών στην πόλη τα ξημερώματα. Οι συμμορίες εγκληματιών συνεχίζουν να δρούν ανενόχλητες και επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες ακόμη και για λίγα ευρώ.

Στη Μαγούλα, στάση Προαστιακού, άγνωστοι δράστες προσέγγισαν φύλακα του σταθμού και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, του αφαίρεσαν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου και πήραν μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο Αιγάλεω, στη Λεωφόρο Θηβών, δράστες μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο άγνωστο τα χρήματα του ταμείου.

Στα Μέγαρα, στο 42οχλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, δύο δράστες επιτέθηκαν σε οδηγό αυτοκινήτου σε βενζινάδικο και του έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό του.

Στον Πειραιά, στην οδς Θρασυβούλου, ληστήε εισήλθε σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από την υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Στην Αθήνα, στην οδό Καλλιδρομίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο «ΠΡΟ – ΠΟ», και με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και σιδερολοστών αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη.

Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Αγ. Παρασκευής, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο και με την απειλή μαχαιριού, λήστεψαν το ταμείο και... τσιγάρα.

Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Σφακτηρίων και Θερμοπυλών, άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από νεαρό που περπατούσε στο δρόμο το κινητό του τηλέφωνο.

Στην Αθήνα, στην οδό Αγ. Μελετίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και αφού τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι , λήστεψαν το ταμείο. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στην Κυψέλη, στη συμβολή των οδών Σκοπέλου και Κυψέλης, άγνωστοι δράστες προσέγγισαν οδηγό αυτοκινήτου και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου