Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

11 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ 9 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε μέσα σε εννιά ώρες στην Αττική με 11 ένοπλες ληστείες ενώ στη μια εξ αυτών είχαμε και τραυματισμό.


Αιματηρή ήταν η ληστεία που διαπράχθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άλιμο, με τον αλλοδαπό υπάλληλο να αντιστέκεται και να δέχεται πυροβολισμό στην κοιλιά, να τραυματιστεί και να μεταφερεθεί στο Ασκληπιείο Βούλας. Εισβολή σημειώθηκε και σε σπίτι, στην περιοχή Μεγάλο Πεύκο, όπου 6 ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία, ακινητοποίησαν μια τετραμελή οικογένεια υπό την απειλή καραμπίνας, πιστολιών και μαχαιριών και αφαίρεσαν περίπου 1000 ευρώ, κοσμήματα, καθώς και ένα αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε στην περιοχή Βλυχός.

Οι υπόλοιπες ληστείες ήταν σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άγνωστοι άνδρες εισήλθαν σε κάβα ποτών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Την ίδια ώρα στη Ν. Σμύρνη, άγνωστος εισήλθε σε κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Λίγη ώρα αργότερα επίθεση σημειώθηκε σε βάρος μιας 18χρονης κοπέλας στην περιοχή των Καμινίων ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής διαπράχθηκε ληστεία και στα ΕΛΤΑ Καπανδριτίου από δυο ένοπλους.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου