Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μπαράζ ληστειών το βράδυ στην Αθήνα

Πέντε ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στόχος και ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.Πέντε ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στόχος και ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.
Αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας άδειασαν τα ξημερώματα άγνωστοι διαρρήκτες, αρπάζοντας -σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας- μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ παράλληλα, από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, σημειώθηκαν πέντε ένοπλες ληστείες στην Αττική, εκ των οποίων οι δύο σε σπίτια.
 
Η κλοπή απο το ΑΤΜ της Εθνικής έγινε στις 3.35, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στην Καλλίπολη του Πειραιά. Οι δράστες παραβίασαν το μηχάνημα με ηλεκτρικό τροχό, άρπαξαν τα συρτάρια με τα χρήματα και διέφυγαν με άγνωστο μέσο.
 
Στις 10 χθες το βράδυ, στο Π. Ψυχικό, στην οδό Αθανασιάδου Ελίζας, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου του ιδιοκτητη, με το οποίο διέφυγαν.
 
Μισή ώρα μετά, στον 'Αλιμο, στην οδό Διγενή, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι γυναίκας και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου της άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και το όχημά της και τράπηκαν σε φυγή.
 
Λιγο μετά τις 8 χτες το βράδυ σημειώθηκαν δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα στα Βριλλήσια και στην Πεντέλη, ενώ στην Αθήνα τρεις άγνωστοι, με την απειλή πιστολιών, άρπαξαν τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό από δύο Κινέζους.
 
 MAIRI LAGANA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου