Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

EIXAN METATΡΕΨΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σε χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης και κοκαϊνης κατηγορούνται πως είχε μετατρέψει διαμέρισμα στου Γκύζη ζευγάρι Αλβανών.

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία πρόκειται για έναν 23χρονο και μια 22χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για "κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης", καθώς και για "εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών".

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 14.875 γραμμ. ηρωίνης, 235 γραμμ. κοκαϊνης, 29.300 γραμμ. σκόνης χρώματος καφέ, άγνωστης χημικής σύνθεσης, η οποία προοριζόταν για νόθευση ηρωίνης, 980 γραμμ. σκόνης λευκού χρώματος, η οποία προοριζόταν για νοθεία κοκαΐνης, ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια, ένα πιστόλι τοκάρεφ με τρεις γεμιστήρες και 44 φυσίγγια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 540 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι και για παράβαση του νόμου περί όπλων.




enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου