Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ακόμη και σε σπίτια εισέβαλαν ένοπλοι ληστές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην Αττική.

Στις 10.30 τρεις άγνωστοι μπήκαν σε μονοκατοικία στη Βάρη και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοσμήματα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων τους.

Στις 4.30 τα ξημερώματα, τέσσερις άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα μπήκαν σε μονοκατοικία στην Ηλιούπολη. Ακινητοποίησαν τους ενοίκους, μια γυναίκα και την κόρη της, χτύπησαν τη μητέρα με τη λαβή όπλου και τους έκλεψαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ, τρεις άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου, στη συμβολή των οδών Π.Τσαλδάρη και Ιωνίας, στη Νίκαια και με την απειλή Καλάσνικοφ και πιστολιού αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 161 στον Κολωνό και στο 30ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθήνας-Θήβας στη Μάνδρα και σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στο Ελληνικό. Επίσης, ένας άνδρας επιχείρησε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων. Απείλησε τον υπάλληλο με αιχμηρό αντικείμενο, όμως εκείνος δεν πτοήθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινο μαδέρι. Ο δράστης συνελήφθη, όπως και ο υπάλληλος.

Τέλος, άγνωστοι λήστεψαν δύο γυναίκες στο δρόμο, στου Ζωγράφου.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου