Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων ληστών

Οι στόχοι της σπείρας ήταν κυρίως σπίτια στον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή Οι στόχοι της σπείρας ήταν κυρίως σπίτια στον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή
Σημαντική επιτυχία θεωρείται για την ελληνική αστυνομία η εξάρθρωση σπείρας ληστών ρουμανικής καταγωγής που δραστηριοποιούνταν κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στον Ωρωπό και τους γύρω δήμους.
Η πρώτη σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, για διάρρηξη οικίας στη Μαλακάσα, και στη συνέχεια οι αρχές εντόπισαν και τα υπόλοιπα μέλη της σπίερας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων, βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει οι τρεις διαρρήκτες από την οικία στη Μαλακάσα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμά του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και τιμαλφών.
Οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει συνολικά έξι διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες στην περιοχή του Ωρωπού και μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου