Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε λαθρομετανάστες

Πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Πρέβεζα και Αθήνα. Πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Πρέβεζα και Αθήνα.
Στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών προχώρησε η αστυνομία. Οι δράστες ήταν ηλικίας από 25 ως 59 ετών, και συνελήφθησαν ως μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,  δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μετέφεραν με οχήματα στην Πρέβεζα, 56 λαθρομετανάστες μεταξύ των οποίων και 3 ανήλικα παιδιά και οι άλλοι δύο λαθροδιακινητές παρέμειναν στην Αθήνα για να συντονίσουν τη θαλάσσια μεταφορά των μη νόμιμων μεταναστών στην Ιταλία, η οποία αποτελούσε τον τελικό τους προορισμό τους.
Καθένας από τους λαθρομετανάστες κατέβαλε στα μέλη του κυκλώματος, χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου