Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

7 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μπαράζ ληστείων για ακόμη μία νύχτα στην Αττική με συνολικά επτά ληστείες να σημειώνονται σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Στο Ζεφύρι, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείου.

Στα Καμίνια, οδός Ψαρών, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Αλ. Διάκου, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στην Κυψέλη, στην οδό Λευκωσίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στον Κάλαμο, οδός Κυψέλης, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία ζευγαριού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, τιμαλφή και ένα κυνηγητικό όπλο.

Στο Περιστέρι, πλησίον ΜΕΤΡΟ, άγνωστος αλλοδαπός δράστης αφαίρεσε από οδηγό ΤΑΧΙ με την απειλή μαχαιριού, άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Ελ. Βενιζέλου, έξι άγνωστοι αλλοδαποί δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.
Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Ελλάδα
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου