Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Η προφητεία ενός Ναζί το 1945!


"Οι λαοί ξεχνούν. Η Γερμανία θα ξαναχτιστεί από εκείνους που την πολέμησαν, θα επανενωθεί και θα γίνει η ισχυρότερη οικονομικά χώρα της Ευρώπης". Αυτή είναι η περίληψη των λεγομένων του στον Ελβετό δημοσιογράφο. Όμως, η ουσία της απαντήσεως του βρίσκεται στο σημείο που αναφέρει πως οι Γερμανοί είναι ένα Έθνος που ΘΥΜΑΤΑΙ. Αλήθεια εμείς θυμόμαστε; Θυμόμαστε το μεγαλείο του Ελληνισμού, ή το έχουμε ξεχάσει; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει, αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά μας. Όποιος λαός θυμάται το παρελθόν του θα επιβιώσει. Αντιθέτως, εκείνος που το λησμονήσει, είναι καταδικασμένος να σβήσει.

Είχε γραφτεί στην Ελευθεροτυπία στις 9 Μαίου του 1995. Η αρχική συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην τότε εφημερίδα της εποχής "Ελευθερία" το 1945. Προφανώς τότε πολλοί δεν έδωσαν σημασία. Τώρα όμως τι εξήγηση μπορούν να δώσουν;

Η συνέντευξη που πήρε ένας Ελβετός δημοσιογράφος το 1945, μετά από την ήττα των Γερμανών στο Β' ΠΠ και την ολοκληρωτική καταστροφή της Γερμανίας, από έναν ανώτερο αξιωματούχο της Καγκελλαρίας είναι εξόχως αποκαλυπτική, προφητική και συνάμμα σήμερα ανατριχιαστική.

Αυτά που λέει ο Ναζί επαληθεύονται σήμερα απολύτως , 66 χρόνια μετά. Δυστυχώς είναι αλήθεια. Οι Γερμανοί μας νίκησαν!!!!!!!! Δέστε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο.

http://amina-politiki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου