Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΤ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΑΜΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ξεπερνάει κάθε όριο θράσους η συμπεριφορά όχι μόνο των ανδρών των ΥΜΕΤ αλλά κι εκείνων που τους έδωσαν την εντολή να σπρώξουν ανθρώπους που δεν απείλησαν καν!
Τους κόβουν τα επιδόματα, τους αναγκάζουν να αποδεικνύουν το αυτονόητο, τους μειώνουν τις συντάξεις. Κι εκείνοι αναγκάστηκαν να βγουν στους δρόμους για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Και τι βρίσκουν απέναντι τους; Κλούβες της Αστυνομίας! Λες και όποιος κατεβαίνει στο κέντρο για να κάνει πορεία, διεκδικώντας τα δικαιώματά του, έχει σκοπό να κάνει επεισόδια και να σπάσει μάρμαρα! Έτσι σκέφτηκαν οι "εγκέφαλοι". Και όταν η πορεία των ανθρώπων που αντιμετωπίσουν κινησιακά προβλήματα έφτασε στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλέως Γεωργίου Α', είδαν απέναντί τους δυο κλούβες των ΥΜΕΤ να τους περιμένουν... ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η αναπηρία και η αναλγησία του ελληνικού κράτους δε σταμάτησαν εκεί. Όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν το φραγμό, τα ΥΜΕΤ τους ΕΣΠΡΩΞΑΝ! Σήκωσαν χέρι σε ανθρώπους που δε μπορούσαν να τους απειλήσουν. Που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να τους απειλήσουν......
  MAIRI LAGANA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου